Nou

CIUPERCA TIBETANA 120CPS

  • 100%
  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 6426070001244

Disponibilitate: In stoc

58,00 RON

Descriere produs

Detalii

Este unul din cele mai puternice remedii din medicina traditionala chineza si din cea tibetana.

A fost adusa in Europa de aproximativ doua decenii, iar studiile medicale facute au obiectivat cateva calitati uimitoare ale acestei ciuperci, care este printre cele mai puternice imuno-reglatoare si antitumorale cunoscute.

Este folosita in medicina traditionala de peste trei milenii, iar tibetanii spuneau despre aceasta ca iarna este animal, iar vara se transforma in iarba, dar si faptul ca vindeca toate bolile.

Savantii au aflat ca ciuperca tibetana are abilitatea de a trai in simbioza cu organismele care o gazduiesc, inclusiv cu insectele, de unde si credinta populara ca acesta fiinta s-ar putea transforma din iarba in animal si invers.

Compozitie: Contine un extract de inalta puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de sofranul de India (Curcuma longa).

Aceasta combinatie are efecte imunostimulente si imuno-modulatoare redutabile.

Administrare:

2-4 capsule pe zi, pe stomacul gol, cu minimum 15 minute inainte de masa. in cazuri exceptionale, se pot lua pana la doua capsule de trei ori pe zi. in tratarea infectiilor acute, dar si pentru intretinerea imunitatii se tin cure de o luna. in bolile cronice grave, inclusiv in cele tumorale, auto-imune sau infectioase, se tin cure de 3 luni, urmate de 15-30 de zile de pauza, dupa care administrarea se reia. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Produs Romanesc
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: CIUPERCA TIBETANA 120CPS

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating