0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)

Citrovir 30 ml Essence

  • 100%
Producator: Essence
Greutate: 30ml
CodProdus: 6427088001240

Disponibilitate: In stoc

55,40 RON

Descriere produs

Detalii

Extract din sâmburi de grapefruit  este cunoscută pentru rolul sau antibiotic cu spectru larg acționând pe mai multe domenii atât intern cât și extern. Spre deosebire de antibioticele normale care pot distruge și flora intestinală sau alte celule bune, extractul glicerinat de sâmburi de grapefruit are numai efecte pozitive, acționează asupra factorilor nocivi fără a produce reacții alergice.

Ingrediente: Extract glicerinat din semințe de Grapefruit (Citrus paradisi) cu minimum 600mg/ 100ml bioflavonoide 84%, apă, antioxidant acid ascorbic (vitamina C) 3% (1ml asigură 37,5 % VNR vitamina C, VNR calculată cf. Reg 1169/2011).

Mod de administrare: 15 picături de 3ori/zi.

Beneficii: 

- Componentele eficiente ale seminței de grapefruit pot contribui la echilibrul microbian al organelor și țesuturilor corpului.

- Vitamina C contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ, la reducerea oboselii și extenuării.

Este un antibiotic cu spectru larg de acțiuni și antiviral, susține buna functinare a sistemului imunitar și la menținerea microflorei echilibrate la nivelul tubului digestiv și a pielii. 

S-a demonstrat șiințific că extractul de semințe de grapefruit inhibă acțiunea nocivă a multor ierbicide și insecticide  care ajung, din păcate, frecvent în alimentele sau apa pe care o consumăm. Din acest motiv, curele de 2-3 săptămâni cu semințe de grepfrut au un efect detoxifiant excelent în cazul persoanelor care trăiesc în mediu polutat sau care consumă hrană din agricultură de tip industrial.

 Se folosește în caz de infecții urinare, pentru eliminarea metalelor grele, pentru hipertensiune, colesterol și trigliceride, în tahicardie și ischemie cardiacăcandidozatoxiinfecții alimentare, enterocolită,  amigdalitabronșitătuberculozălaringita, pneumomii, rinităsinuzitagripă și este adjuvant in HIV și hepatită virală

În uz extern: micoze, herpes, afte bucale, negi.

Precauții: A se păstra la temperatura camerei, în loc uscat, ferit de razele soarelui. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A nu se lasă la îndemână copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată. A nu se consumă de persoanele alergice la ingredientele produsului.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator Essence

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Citrovir 30 ml Essence

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.