Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ceai de Salvie 50 g RoTea

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: RoTea
Greutate: 50 g
CodProdus: 6422875001113

Disponibilitate: In stoc

4,20 RON

Descriere produs

Detalii

Salvia face parte din familia Lamiaceae, fiind un subarbust cultivat, originar din zona mediteraneeană. Salvia se găsește adesea în bucătăriile gospodinelor, fiind și un condiment aromat, pe lângă un leac naturist eficient și folosit în tratarea mai multor afecțiuni. În Antichitate salvia era folosită pentru calmarea persoanelor care sufereau de epilepsie sau boli mintale.

Ingrediente: Frunze de salvie

Mod de administrare: Acest ceai este recomandat a fi folosit atât în mod intern, cât și extern. Pentru utilizări interne: peste 1-2 lingurițe cu plantă se toarnă 250ml clocotită. Vasul se acoperă și se lasă în repaus 10-15 minute după care se strecoară. Pentru uz extern: infuzie concentrată din 2-4 linguri cu o plantă la 250ml apă clocotită. Vasul se acoperă și se lasă în repaos 10-15 minute după care se strecoară. Se recomandă pentru spălături, comprese și gargară. 

Principii active: Ulei volatil, având  și component principal thujona, triterpene, flavone, rezine, tanin, principii amare, subtanțe estrogene, aciza organici. 

Beneficii: 

Intern:  transpirație excesivătulburări de digestie, tulburări de menopauzătulburări menstruale, dischinează biliară, colici, enterocolite, răcealăgripă, diabet, astm, bronșite cronice, iritații ale gâtuluilaringită.

Extern: stomatite, gingivite, sângerari ale gingiei, paradontoză, afte bucale, leucoree, eczeme, răni.

Contraindicații: Sarcină, alăptare, intoleranță la salvie. 

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator RoTea

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ceai de Salvie 50 g RoTea

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.