Preluarea comenzilor telefonice se face între orele 9:00-16:30 de luni până vineri. 0726 338 936

Ceai de Obligeană 50 g RoTea

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: RoTea
Greutate: 50 g
CodProdus: 6422875001076

Disponibilitate: In stoc

5,20 RON

Descriere produs

Detalii

Obligeana este o plantă uşor recunoscută după mirosul fin de mandarin emanat de frunzele uşor zdrobite. Aceasta este o plantă originară din India, fiind cunoscută încă din îndepărtata Antichitate. În practica medicală  aceasta este folosită pentru tratarea a numeroase afecțiuni fizice și psihice fiind un „tezaur” pentru sănătate. 

Ingrediente: Rizomii plantei de obligeană.

Mod de administrare:  Infuzie – se prepară dintr-o linguriță cu pulbere adăugată la 250 ml apă clocotită, se menține timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoară și se bea pe stomacul gol. Se administrează 2 căni cu infuzie pe zi, cu 30 de minute înainte de mese. 

Principii active: Ulei volatil cu azarona, pinen, eugenol, calamol, tanin, substante amare, rezine, zaharuri, mucilagii, saruri minerale, vitaminele B1 si C.

Beneficii: 

- Stimulent al secrețiilor gastrointestinali, antispastic gastrointenstinal, carminativ, coleretic, calmant, antianemic, antihelmintic, antiepileptic.

- Tonic nervos: ușor sedativ.

- Este benefic pentru reducerea spasmelor care pot apărea la nivelul tractului gastrointestinal.

Contribuie la reducerea disconfortului care apare la nivelul aparatului osteo-articular.

Se utilizează ca adjuvant în: anorexie de natură nervoasă, gastrite hipoacide, ulcer gastric hipoacid, colite şi enterocolite spastice, colici gastro-intestinale, dischinezie biliară, digestie lentă, tulburări de memorie şi atenţie, nevroze anxioase şi depresive, insomnii, epilepsie, distonii neuro-vegetative.

- Ceaiul de obligeamă favorizează evacuarea gazelor intestinale.

Contra insomniei cronice este eficientă o cană cu infuzie de obligeană luată seara, înainte de culcare. La migrene, ameţeli şi dureri de cap, apărute pe fondul unei stări de stres, se indică, în uz intern, 2-3 linguriţe de pulbere pe zi, iar în uz extern, cataplasme cu pastă de obligeană în apă, aplicate pe frunte şi ceafă.

Pentru îmbunătăţirea memoriei, mai ales la copii şi la vârstnicii suferinzi, se recomandă ca, în fiecare zi, dimineaţa şi seara, să se ia câte un vârf de cuţit pulbere pusă într-o linguriţă de miere.

Contraindicații: Acest ceai nu este recomandat femeilor însărcinate sau care alăptează. De asemenea nu este recomandat copiilor mici sau persoanelor care au intoleranță la obligeană. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator RoTea

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ceai de Obligeană 50 g RoTea

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.