Ingrediente: Frunze de ceai verde, ventrilica, păpădie, cicoare, frunze de rozmarin, frunze de anghinare, ulei esențial de lămâie.
Efect: Acțiunea hipocolesterolemiantă a acestui ceai se datorează efectelor combinate ale plantelor din compoziția sa. Ceaiul verde contribuie la reducerea colesterolului LDL, datorită taninurilor catehice din compoziția sa. Păpădia și anghinarea scad biosinteza de colesterol și alături de cicoare stimulează transformarea colesterolului în acizi biliari și protejează ficatul.
Ventrilica și rozmarinul reduc nivelul colesterolului și lipidelor din sânge, având totodată și importante proprietăți antioxidante.
Recomandări: Lipide și colesterol mărit, prevenirea aterosclerozei.
Acest site utilizează cookie-uri. Multe dintre ele sunt necesare pentru operarea site-ului web și a funcțiilor sale, altele sunt utilizate în scopuri statistice sau de marketing. Prin decizia "Accept doar cookie-urile esentiale" va vom respecta confidentialitatea si nu vom seta cookie-uri care nu sunt necesare pentru functionarea site-ului.
Essential
Statistics & Marketing
Acceptă toate
Acceptă doar cookie-urile esențiale
Setări privind confidențialitatea
save & close
Essential
Cookie-urile esențiale permit funcții de bază și sunt necesare pentru buna funcționare a site-ului web.
arată informații
Statistics & Marketing
Cookie-urile de marketing sunt utilizate de către terți sau editori pentru a afișa publicitate personalizată. Acestea fac acest lucru prin urmărirea vizitatorilor pe diferite site-uri web.