Ceai de frunze de Afin 50 g RoTea

  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: RoTea
Greutate: 50 g
CodProdus: 6422875000970

Disponibilitate: In stoc

4,50 RON

Descriere produs

Detalii

Şe ştie că afinele sunt fructele cu cele mai bune proprietăţi antioxidante, renumite pentru capacitatea de stimulare a imunităţii organismului şi pentru acţiunea lor bacteriană. Mai puţin ştiut este însă faptul că şi frunzele de afin au proprietăţi terapeutice uimitoare. Ceaiul de afine oferă o serie de beneficii excelente pentru sănătate, inclusiv capacitatea de a proteja împotriva cancerului, de a întări sănătatea inimii sau de a stimula sistemul imunitar.

Ingrediente: Frunze de afin - Folium Myrtilli

Mod de utilizare: Acest ceai se poate folosi atât pentru utilizări interne, cât și externe. Pentru uz intern: infuzie-peste o lingurițp cu plantă se toarnă 250 ml de apă clocotită. Vasul se acoperă și se lasă în repaos 10-15 minute, după care se strecoară. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Pentru uz extern: se fac spălături de 3-4 ori pe zi cu infuzia obținută din plantă.

Principii active: Flavone(hiperozida, quercitorzida), taninuri catehice, arbutoyid, mirtlina, proantociani, vacciină, arbutină, ericolină, alcooli, săruri minerale.

Beneficii: 

Intern: 

- Ceaiul de frunze de afin este eficient în tratarea a nenumărate afecțiuni, de la diabet, până la afecțiuni hepatice. Frunzele de afin au proprități antiinflamatoare, dar au și proprietatea de a reduce cantitatea de zahăr din sânge. Ceaiul obținut din frunze de afine are proprietăți astringente, antiseptice, antidiareice, antihemoragice, hipoglicemiante, antiinflamatoare, antibiotice, antihelmintice și antioxidante.

- Eliminarea tendinţei de evacuare rapidă a scaunului.

- Detoxifierea tractului intestinal (prin eliminarea florei de fermentaţie şi putrefacţie).

Stimulează activitatea cerebralăDeoarece au un conținut ridicat de fenoli, în special acid galic, afinele sunt cunoscute  “agenți neuro – protectori”. Potrivit cercetatarilor din Iran, acest lucru înseamnă  ele pot proteja literalmente creierul nostru de degenerare, neurotoxicitate și stres oxidativ.

Datorită proprietăţilor astringente şi de protejare a mucoasei intestinale, infuzia din frunze de afin este eficientă şi în caz de diaree, situaţie în care se consumă câte o cană din acest preparat.

Ceaiul este recomandat pentru normalizarea tranzitului intestinal accelerat, menținerea sănătății vaselor de sânge și a concentrațiilor normale de acid uric. Acesta protejează vascularizația oculară și ajută la creșterea acuității vizuale. Contribuie la reducerea disconfortului ce poate apărea la nivelul pielii din diverse cauze. Reduce disconfortul care apare la nivelul venelor hemoroidale și al mucoasei anale.

Extern:

- Se utilizează ca adjuvant în : hemoroizi și fisuri anale.

- Ajută la reducerea riscului de sângerare.

- Reducerea disconfortului care apare la nivelul venelor hemoroidale şi mucoasei anale.

Contraindicații: Sarcină, alăptare și constipație cronică. 

Avertizări: Poate interacționa cu anticoagulante, antiagregant-plachetare, agenți trombolitici sau heparine cu masa moleculară mică la administrarea concomitentă. 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Produs Romanesc
Producator RoTea

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ceai de frunze de Afin 50 g RoTea

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.