0726 338 936 (L-V | 9:00-16:30)
Nou

ARGENTUM+ 77PPM 120 ML

  • 100%
  • ProdusProdus care este prelucrat si ambalat in romania
Producator: Agnes Itara
Greutate: Nu
CodProdus: 6425672777380

Disponibilitate: Nu este in stoc

19,70 RON

Descriere produs

Detalii

Descriere:Argentum+TM 77 (100 ml in flacon cu pulverizator), argint coloidal Agnes Itara cu 77 ppm, solutie ce are un efect aparte de energetizare globala a intregii fiinte, diminueaza starile de oboseala, apatie si melancolie, si este un bun tonic psihic cu efecte ce sunt resimtite perioade indelungate de timp.

Argentum+TM 77 este ideal pentru toate categoriile de varsta, in special pentru tineri si adulti.

Pentru bebelusi, intern, se recomanda doar produsele Argentum+ Lite ori Argentum+ Plus, in functie de simptomatologie.Argentum+TM 77 este produsul premium al firmei, cel mai bogat in argint (concentratia cea mai mare) de puritate 99,99 la suta.

Tehnologia de productie Agnes Itara permite realizarea celui mai bun produs coloidal din Romania, respectiv particule de dimensiuni nanometrice cuprinse intre 0,5 nm si 4,5nm, la cea mai mare concentratie a unui produs pur ce are doar argint si apa structurata distilata.

Argintul coloidal ionic, in general, este supranumit cel de al doilea sistem imunitar al organismului deoarece prin particulele incarcate cu sarcina electrica pozitiva se regleaza (se impulsioneaza) coordonarea sistemului nervos in zona afectata de agenti patogeni, zona care a devenit acida prin lipsa de oxigenare.

Aportul de ioni de argint conduce la o mai buna oxigenare datorita normalizarii fluxului sangvin (in raport cu buna re-functionalitate a sistemului nervos, care a fost initial perturbat de factorii care au declansat boala

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural, Produs Romanesc
Producator Agnes Itara

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: ARGENTUM+ 77PPM 120 ML

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.