Aloe Forte+ Herbafit

Producator: Nu
Greutate: Nu
CodProdus: 6426831000028

Disponibilitate: In stoc

28,00 RON

Descriere produs

Detalii

Mod de utilizare: Se iau 2-4 capsule pe zi. In primele 3 zile, se administreaza cate o capsula pe zi, crescandu-se apoi doza in functie de tranzitul intestinal, pana la 4 capsule pe zi. Daca tranzitul intestinal este pres intens, doza se va reduce corespunzator.

Ingrediente: Aloe ferox suc granulat: 325 mg; capsula de gelatina; Aloe vera, frunze, extract apos cu min. 15% barbaloina: 75 mg; Dolomita pura, pulbere: 75 mg; Alga calcaroas, alga fosilizata, uscata 75 mg.

Actiuni fiziologice: Sustine tranzitul intestinal normal; sustine functionarea normala a aparatului digestiv.

Precautii: A se administra cu prudenta femeilor insarcinate sau care alapteaza si in caz de diabet. A nu se consuma concomitent cu glicozide cardiotonice, medicamente antiaritice, diuretice, corticosteroizi, Lemn-dulce, antidiabetice. Durata curei 1-2 saptamani (determina cresterea diurezei, hipokalemie). Produsul este un laxativ puternic.

Contraindicatii: Interzis in caz de obstructie intestinala, inflamatii, intestine acute, (boala Crohn, colite ulcerative), ileus, abdomen chirurgical acut, apendicita, dureri abdominale de etiologie necunoscuta.

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete Nu
Producator Nu

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Aloe Forte+ Herbafit

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating