Ață dentară biodegradabilă cu aromă de mentă The Humble Co.

  • 100%
Producator: The Humble Co.
Greutate: Nu
CodProdus: 7350075692673

Disponibilitate: Nu este in stoc

18,80 RON

Descriere produs

Detalii

Ață dentară naturală The Humble este puternică și rezistență, cu o acoperire ușoară de ceară naturală pentru remineralizarea smalțuluiConține xilitol.

Beneficii: 

Acest produs este în mod natural bun pentru dinți, gingii și respirație; acoperită cu aromă de mentă, precum și xilitol, pentru a asigura că experiența ta este eficientă si plăcută.

Această ață dentară de la The Humble Co. este adusă de către medicii stomatologi, carora le pasa de sănătatea noastra, mediul înconjurător și copiii care au nevoie de îngrijire.

-  Introducerea în rutină a aței dentare este importantă pentru a ajunge în acele locuri greu accesibile pentru a preveni cariile dinților, bolile gingiilor și tartrul.

Înlocuirea aței dentare din plastic, care de obicei vine în cutie din plastic, iar cutia se aruncă la coșul de gunoi după golire. Spre deosebire de produsul înlocuit, ața de mătase este 100% biodegradabilă.

 

Mai multe informatii

Mai multe informatii

Etichete 100% Natural
Producator The Humble Co.

Recenzii

Scrie propria ta recenzie

NULL

Faceti recenzie la: Ață dentară biodegradabilă cu aromă de mentă The Humble Co.

Cum evaluezi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Rating

Get your voucher now.
5 euro gift for you!
Would you like to be one of the first to receive exclusive information about the latest collections, offers and events from this online shop? Then just subscribe to our free newsletter now and get a voucher to the value of 5 € for your next purchase in our Online-Shop.